Zee cruise

Veel mensen denken bij het begrip cruiseschip aan een super luxe boot met een hoog prijsgehalte waar alleen maar rijke mensen zitten die niets anders doen dan geld uitgeven. Echter is deze redenering tegenwoordig niet meer helemaal juist. Cruiseschepen zijn er voor jong en oud en worden steeds meer een trend. Boek je een reis met een cruise dan ben je het grootste gedeelte van de reis op de boot. Je leeft als het ware op zee samen met de andere reizigers die een cruise hebben geboekt. Af en toe komt u eens in een haven waar u het desbetreffende stadje kunt bezichtigen. Op het cruiseschip zijn veel faciliteiten waar u als reiziger gebruik van kunt maken. Zo is er vaak een zwembad, een heerlijk terras, een wellness centrum, sportfaciliteiten en er is entertainment aanwezig. U hoeft als het ware dus niet van het schip af. Wilt u een cruise maken over verschillende zeeën, dan zou u eens een vaartocht moeten  maken over de Middellandse Zee of de Stille Oceaan. Wilt u echt een zeecruise maken naar een bepaald land dan zijn Scandinavië, Afrika en Rusland erg in trek. De kosten voor een cruise verschillen per bestemming en per grootte en luxe van het cruiseschip. Wilt u graag op reis met een groot cruise schip met veel luxe en kiest u voor een bestemming ver van Nederland., dan zult u een hogere prijskaartje betalen dan wanneer u een kleinere cruise wilt maken. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Kies eens een keer voor een andere manier van vakantie vieren en boek een cruise.

Dreamlines
15756
Dreamlines is de online portaal van Netvacation GmbH, wij als Dreamlines hebben het grootste aanbod van cruises in de meest populaire bestemmingen.
Datum toegevoegd: 2014-10-09 17:38:21
Aantal Hits: 4
Google PR:
Cruisevakantie VCK Travel
10466
VCK Travel weet de geschikte cruise voor u te vinden dankzij de jarenlange ervaring.
Datum toegevoegd: 2010-11-04 14:57:54
Aantal Hits: 8
Google PR:
Cruise reizen
11776
Cruise travel brengt je naar unieke bestemmingen, en tijdens de boottocht kun je genieten van alle luxe faciliteiten op de cruise.
Datum toegevoegd: 2010-11-04 14:48:53
Aantal Hits: 5
Google PR: