Duikvakanties

Bent u als een vis in het water en voelt u zich helemaal thuis in de onderwaterwereld? Dan is een duikvakantie dé vakantie voor u. Curaçao, Indonesië, Egypte, Costa Rica, Thailand en de Fillippijnen zijn fantastische landen voor prachtige duikvakanties. Geniet van de prachtige onderwaterwereld met exotische dieren, kleurrijke koraalriffen, helder blauw water en van de heerlijke temperatuur.

Heeft u geen duikbrevet dan kunt u deze behalen op de duikschool in het desbetreffende land waar u op vakantie bent. De duikscholen bevatten veel aandacht voor alle duikers en zijn erg klantgericht. De ervaring die u opdoet met duiken is weliswaar wonderbaarlijk. De azuurblauwe zee in deze landen is zo ontzettend mooi dat u niet graag terug naar Nederland gaat. U bent in een ware droomwereld vol met verrassingen. De duikvakanties zijn in het algemeen prijzig. Dit komt omdat deze duikvakanties in exotische landen plaatsvindt die een aardige reistijd voor de boeg hebben vanuit Europa, en de duik spullen die nodig zijn ook een extra waarde hebben.
Maar, dit wil de pret niet drukken als u een prachtige vakantie tegemoet wilt gaan, waar alles in het teken staat van duiken. Waan u zelf als een vis in het water en boek deze vakantie nu!

Onvergetelijke Diving Holidays
15708
Professionele duikvakanties naar de mooiste duikbestemmingen van de wereld vind je bij Diving Holidays
Datum toegevoegd: 2010-11-04 10:00:04
Aantal Hits: 14
Google PR:
Duikvakanties en duikreizen wereldwijd!
14988
Professionele, onvergetelijke, wereldwijde duikvakanties en duikreizen.
Datum toegevoegd: 2010-11-04 09:54:46
Aantal Hits: 7
Google PR: