Fietsvakanties

Wilt u eens een actieve vakantie?Misschien is een fietsvakantie een goede optie. Op de fiets krijg je de gelegenheid om de streek en de bezienswaardigheden te leren kennen. U bepaalt zelf het tempo! Een ander voordeel van een fietsvakantie is dat het ook nog eens gezond is! Er zijn verschillende manieren om een fietsvakantie in te vullen. U kunt met de hele familie een dagje gaan fietsen vanaf de camping. Of je maakt een rondreis door van hotel naar hotel te fietsen. Maar de echte fanatiekelingen kunnen op de mountainbike de streek verkennen buiten de fietsroutes. Of neem de racefiets mee voor een wielervakantie. Er zijn volop keuzemogelijkheden voor fietsroutes: de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela in Spanje, Balatonmeer in Hongarije, Oostzeekust bij Duitsland en Denemarken.
Maar we mogen Nederland ook niet vergeten! Vrijwel overal liggen goed begaanbare fietsenpaden, zelfs in de steden. Daarnaast kent Nederland afwisselende landschappen.

Fietsreizen
12075
Fietsvakantiewinkel is gespecialiseerd op fantastische fietsvakanties naar verschillende landen in Europa en buiten Europa.
Datum toegevoegd: 2010-11-03 15:01:20
Aantal Hits: 28
Google PR:
Fietsvakanties
12087
Cycletours is al 30 jaar lang dť specialist op het gebied van fietsvakanties. Geniet van de avontuurlijke, mooie en leuke routes die cycletours u te bieden heeft.
Datum toegevoegd: 2010-11-03 14:45:21
Aantal Hits: 17
Google PR: