Excursiereizen

Een stad of gebied kun je het beste helemaal leren kennen door een excursiereis te maken. Tijdens een excursiereis neemt een gids je mee naar een regio waar hij of zij het kent. De gids weet de unieke plaatsen, restaurants, bezienswaardigheden en verborgen schatten van de regio.
Door een excursiereis te maken leer je de streek door en door kennen en kom je op plaatsen waar je anders nooit was gekomen. Een unieke ervaring is een fietstour door de stad, op deze sportieve manier wordt je ondergedompeld in de natuur en de sfeer van de regio. Maar een excursiereis kun je ook maken per bus of te voet. Het voordeel van een excursiereis is dat je van te voren niets hoeft voor te bereiden. Dus je hoeft geen gidsen door te spitten of routes uit te stippelen. Daarnaast ben je met andere vakantiegangers die dezelfde interesses hebben.

Leuke Busreizen
16738
Dalstra is een organisatie die touringcarreizen organiseert. De busreizen gaan naar verschillende bestemmingen in Europa maar kunnen ook gecombineerd worden met rondreizen naar verre bestemmingen.
Datum toegevoegd: 2010-11-03 14:14:36
Aantal Hits: 35
Google PR:
Bolderman Cultuurreizen
5556
Bolderman is een vakantieaanbieder die verschillende natuurreizen en cultuurreizen aanbiedt.
Datum toegevoegd: 2010-11-03 14:02:21
Aantal Hits: 12
Google PR: