Kamperen

Wat is nu relaxter dan heerlijk kamperen in de stille natuur? Genieten van de rust en het leven in de frisse buitenlucht. Je kunt kiezen om te kamperen in een tentje, een camper of een mooi ingerichte caravan.
Steeds meer campings bieden chalets, bungalows of stacaravans aan. Op deze manier hoef je zelf niet alles meer van huis mee te nemen. De bedden en het kookblok staan al klaar! Maar als je meer van vrijheid houdt dan is het aan te raden om met een tentje op vakantie te gaan. Op deze manier kun je altijd van camping naar camping gaan. Het is mogelijk om over de hele wereld te kamperen. In Europa zijn luxe campings te vinden met zwembaden, speeltuinen en diensten van een animatieteam. In landen als Canada, Australië en Nieuw-Zeeland is het aan te raden om voor een camper te kiezen. Op deze manier kun je door de mooiste gebieden van het land trekken en zelf bepalen waar je wilt verblijven.

Heerlijk kamperen
15430
Kamperen met de reisorganisatie go4camp is een unieke ervaring. Waan u in een luxe bungalowtent/stacaravan en geniet van uw heerlijke vakantie.
Datum toegevoegd: 2010-11-03 17:04:03
Aantal Hits: 5
Google PR:
Beste Kampertips
10488
Op kampeerinfo.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft over het onderhoud van kamperen, verschillende campings in Europa en verschillende kampeerwinkels.
Datum toegevoegd: 2010-11-03 16:56:23
Aantal Hits: 2
Google PR: